Vitaliteit in de Praktijk

Op 1 april 2015 heeft BBO-ergo haar 10-jarig bestaan gevierd met een inspirerend en bruisend seminar. Deze dag stond in het teken van ergonomisch werken voor tandartsen en hun teams. Door middel van leerzame workshops en bezielende lezingen van Alexander Tolmeijer, Jan Berghmans en Otto Gerits kregen de deelnemers inzage in ergonomisch werken, het beste uit jezelf en je collega’s te halen met als doel de vitaliteit in de tandartspraktijk te verhogen.

Het programma werd afgesloten met de spetterende presentatie “The Road to London” van Olympisch zeilster Lisa Westerhof, over het leveren van topprestaties in teamverband. Onder het genot van live muziek, een hapje en een drankje konden de deelnemers de dag nog eens rustig doornemen en informatie uitwisselen.

Ga naar de website