Diensten

BBO-ergo verzorgt al 10 jaar ergonomische trainingen (maatwerk) op de werkplek, houdt in het gehele land (interactieve) workshops en lezingen over ergonomie tijdens het werk en begeleidt bij het inrichten of aanpassen van werkplekken.
Ergo_verticaal

Ergonomische trainingen voor tandheelkunde

Naast trainingen aan tandartsen, (preventie)assistenten en mondhygiënisten zijn wij ook bekend met de fysieke belasting van de specialisaties endodontologie, implantologie, orthodontie en parodontologie. Met onze maatwerk training ‘Gezond bewegen in de tandheelkunde’ kunnen we zowel op individuele basis als in teamverband een optimale werkhouding en -situatie creëren.

Lees verder

Medische trainingen

Ongunstige werkhoudingen en statische belasting bij medisch specialisten komen tijdens deze training aan bod. Wij lokaliseren de knelpunten en reiken, op de werkvloer, de oplossing aan om deze belasting te minimaliseren. Samen met TNO deed BBO-ergo onderzoek naar de fysieke belasting bij gynaecologen wat de basis vormt voor de training op de werkplek.

Veterinaire trainingen

Dierenartsen hebben tijdens hun werk te maken met hoge fysieke belasting. In een training behandelen we de werkplek, werkwijze en werkorganisatie om tot optimale situatie te komen.