Over BBO-ergo

Voorkom ziekteverzuim of werk prettiger, zonder klachten.

Wilt u af van die nek- en/of rugklachten of overbelasting? Of bent u preventief op zoek naar hulp? Bestaat de wens voor een betere werkplek en -houding waarbij iedereen comfortabeler kan werken, aan de stoel, op poli, operatiekamer of aan de balie? Sinds 2005 biedt BBO-ergo wetenschappelijk onderbouwde programma’s aan die oplossings- en praktijkgericht zijn. Wij komen bij u in de praktijk inventariseren en dragen ook bij u in de praktijk oplossingen aan, waarmee u direct aan de slag kunt.

BBO-ergo biedt wetenschappelijk onderbouwde trainingen aan voor zowel de tandheelkunde, diergeneeskunde als medisch specialisten. Daarnaast heeft BBO-ergo een goed opgeleid team van ervaren oefentherapeuten die allen beschikken over een ruime ervaring en gedegen kennis. Wij werken voor een aantal verzekeraars zowel preventief als bij re-integratie. BBO-ergo is in het bezit van het Q-keurmerk, het kwaliteitskeurmerk voor bij- en nascholing in de tandheelkunde, en is aangesloten bij het KRT/KRM.

Onze trainers zijn allen goed opgeleide bedrijfsoefentherapeuten en/of ergonomisch adviseurs. Persoonlijk en pragmatisch gaan ze met u en uw team aan de slag.

Wij spreken op congressen over tandheelkundige ergonomie en de diverse specialisaties zoals endodontologie en implantologie. We hebben onze sporen niet alleen in Nederland verdiend maar ook in Canada, Rusland en Amerika zijn onze trainingen en presentaties over ergonomisch werken bekend.

Ons team

Jacqueline Bos
Eigenaar, CEO, Ergonomisch adviseur

Jacoline Jansen
Bedrijfsoefentherapeut, Ergonomisch adviseur

Milou Kok
Secretaresse

Margriet Formanoy
Bewegingswetenschapper, Ergonoom

Sigrid Stam
Bedrijfsoefentherapeut

Janet Back
Bedrijfsoefentherapeut

Nynke Karremans
Bedrijfsoefentherapeut

Marion van den Wittenboer
Bewegingswetenschapper, Arbeids- en Organisatiedeskundige

Melinda Braaksma
Communicatie en Strategie

Ineke Ooms
Eigenaar, CFO